Hirdetés

Rangos díjban részesül Scarlett Johansson

|

American Cinematheque Awardot fog kapni.

Hirdetés

35. alkalommal fogják megrendezni a Beverly Hiltonban a gálát, amely olyan híres és elismert színészeknek adott eddig díjat, mint Samuel L. Jackson, Al Pacino, Ben Stiller, Eddie Murphy, Denzel Washington, Ridley Scott, Jerry Bruckheimer, Julia Roberts, Jodie Foster, Bruce Willis, Nicole Kidman, valamint George Clooney. A lista pedig ezzel természetesen nem ér véget, de nagyon jól szemlélteti az imént felsorolt néhány név azt, hogy Johansson ezzel az elismeréssel igen illusztris csoportba került. 

Hirdetés

A színésznő már így is egészen sok - szám szerint 65 - díjat magáénak tudhat, hiszen kapott már Baftát (az Elveszett jelentésért), Austin Film Critics Association-díjat (A nő), a CinEuphoria szobrocskáját (Jojo nyuszi), valamint kapott két ízben Oscar-jelölést is, amit nem tudott ugyan díjra váltani, de így is kellőképpen nagy elismerés. Az American Cinematheque Awarddal azért is szeretnék őt megtisztelni - Rick Nicita nyilatkozata alapján -, mert karrierje során rendkívül változatosan válogatott a szerepek között, ügyelve arra, hogy a megannyi blockbuster mellett ott szerepeljen több tucat "kisebb", független film is. Nem beszélve arról, hogy pályafutását gyerekszínészként kezdte (amit azért sokszor nehezebb továbbgörgetni felnőttként), így a pálya ívét egészen korai éveitől szemlélhetjük. 

Akármikor megjelenik a vásznon ragyogó jelenléte, tudhatja a néző azt, hogy egy olyan elhivatott művészt fognak látni, aki éppen tehetsége csúcsán van. 

- tette hozzá. És gondoljunk akármit Johansson-ról, azt nehéz elvitatni tőle, hogy tényleg törekszik arra, hogy mindenféle filmben lássuk és ne tudjuk egykönnyen beskatulyázni őt. Gratulálunk az elismeréshez!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.