Hirdetés

Ray Donovan a 4. évad előzetesében a hitével küzd

|

Hirdetés

Nem tudom itthon mennyire népszerű az antihősös Ray Donovan (Showtime), valószínűleg nem sokaknak ismerős a név, de se baj, mi akkor is kirakjuk a negyedik évad új előzetesét, mert mindenkire gondolunk, meg ennyire hangulatos előzetest nem szabad kihagyni. Ray Donovan, Los Angeles legjobb probléma megoldója, aki rengeteg hírességnek simította már el az ügyes bajos dolgait, de mindhiába hisz a családja csak még jobban szétesik. Liev Schreiber a szokásos "Bocsáss megy atyám, mert vétkeztem" szöveggel kezd, de után nagyon hangulatos képsorok következnek, rengeteg erőszakkal és hősünk, ahogy ígérte mindent megpróbál rendbehozni, mert megváltozott: https://www.youtube.com/watch?v=fEGuz0Hte94 Az állandó szereplők maradtak: Paula Malcomson, Eddie Marsan, Dash Mihok, Steven Bauer, Katherine Moennig, Pooch Hall, Kerris Dorsey és Devon Bagby, akárcsak a showrunner Ann Bidermann. A sorozat június 26-án tér vissza a képernyőkre Amerikában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.