Hirdetés

Reach Me - Sylvester Stallone drámája

|

A Variety értesülései szerint Stallone következő filmjében nem akciózni fog, hanem drámai vizekre evez és megpróbálkozik egy független filmmel is.

Hirdetés

A Reach Me című független drámát John Herzfeld írja és rendezi, aki korábban olyan projekteket hozott össze, mint a Bobby Z élete és halála vagy a 15 perc hírnév. Herzfeld és Stallone már dolgozott együtt, még 1986-ban a Kobrában, ahol a rendező színészként domboríthatott Sly mellett. A Reach Me független filmként alacsony költségvetésből készül és Stallone sem pénzért vállalta a dolgot, hanem szívességből. Nem ő lesz a főszereplő, csupán színesebbé teszi az egyébként érdekes drámát. A sztoriban pár ember történetét ismerhetjük meg, akik valamilyen úton-módon kapcsolatba kerülnek egy volt fociedző által írt önsegítő könyvvel. A játékidő alatt Stallone mellett felbukkan még Terry Crews, Thomas Jane, Ryan Kwanten, Tom Berenger, Tom Sizemore, Kyra Sedgwick és Cary Elwes. A megjelenés valamikor 2013-ban várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.