Hirdetés

Ready Player One - Megtalálták a női főszereplőt

|

Hirdetés

Steven Spielberg álmodja vászonra Ernest Cline zseniális Ready Player One címre hallgató geek mennyországát, amelyről korábbi hírünkben bővebben is olvashattok, a mostaniban viszont egy fontosabb casting hírről adunk számot sallang nélkül. Lila Kirke, Elle Fanning és Olivia Cooke is esélyesek voltak a Ready Player One női főszerepére (Art3mis, aki a főhős riválisa), mindhármukkal készítettek tesztfelvételeket, végül utóbbit választották ki a feladatra. Cooke-ot leginkább a Bates Motel című sorozatból ismerhetitek, de szerepelt már az Elnémultakban, az Ouijában is, valamint hamarosan bemutatják új filmjét, az Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni-t is.

ready-player-one-book-cover
Wade Watts, a főhős szerepére egyelőre még senkit sem szerződtettek le. A Ready Player One premierje 2017. december 25-én várható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.