Hirdetés

Ready Player One - Simon Pegg csatlakozhat a stábhoz

|

Hirdetés

Nyáron már kezdődik a Ready Player One forgatása, szép lassan pedig a szereplőgárda is összeáll Steven Spielberg legújabb projektjéhez. Már tudjuk, hogy a főszereplő Wade Watts bőrébe Tye Sheridan bújik, a női főhős Samantha Evelyn Cook-ot (vagy más néven Art3mis-t) Olivia Cooke alakítja, míg a főgonosz Nolan Sorrento szerepét Ben Mendelsohn kapta. Most azonban úgy tűnik, újabb szereplő kilétére derült fény. Ha végül megegyeznek a felek, akkor Simon Pegg is a Ready Player One csapatát erősítheti: ő lehet majd Orgen Morrow, az Oasis nevű virtuális valóság egyik megalkotója. A film története szerint - mely Ernest Cline azonos című, világhírű regényét veszi alapul - az Oasis teljesen megfertőzte az emberek mindennapjait, hiszen minden szabad percét ott tölti mindenki a való világ helyett, hogy megtalálhassa a játék főnyereményét. Főszereplőnk, Wade élete pedig akkor kerül veszélybe, amikor elsőként kerül közelebb a kincs megtalálásához. A film a tervek szerint 2018. március 30-án kerül majd a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.