Hirdetés

Ready Player One - Tye Sheridan lesz a főszereplő

|

Hirdetés

Az X-Men: Apokalipszis fiatal Küklopsza, Tye Sheridan alakítja majd a Ready Playe One főszereplőjét, Wade Watts-ot. Wade lesz az a szereplő, aki a mindenki életét bekebelező Oasis nevű virtuális valóságban először kerül közelebb a játék főnyereményéhez. Az már egy ideje kiderült, hogy a női főszereplőt, Samantha Evelyn Cook-ot Olivia Cooke alakítja majd - ő egy kanadai lány lesz, akit a neten csak Art3mis-ként ismernek, és Wade romantikus érzelmeket táplál iránta. A főhős mellett úgy tűnik, a főgonoszt is kiválasztotta Steven Spielberg, méghozzá Ben Mendelsohn (Exodus: Istenek és királyok) személyében. Ő lesz Nolan Sorrento, egy hatalmas cég feje, aki meg akarja szerezni az Oasis feletti irányítást. Ernest Cline világhírű regényének filmváltozata 2018. március 30-án kerül majd a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.