Hirdetés

Reality vetélkedő készül a Mr. és Mrs. Smith alapján

|

Hirdetés

Idestova tíz éve már annak, hogy mosolyogva néztük Brad Pitt és Angelina Jolie kémes incselkedését a Mr. és Mrs. Smith-ben, azonban a New Regency egészen furcsa - és engedjétek meg, hogy véleményezzem: hihetetlenül szánalmas - módon ünnepli meg az évfordulót. Egy viszonylag ismeretlen produkciós cég, a 3 Ball Entertainment összefogott a jogokat birtokló New Regency-vel, hogy egy reality vetélkedőt faragjanak a Mr. és Mrs. Smith alapkoncepciójából. A műsorban házaspárok versenyeznek majd egymással különböző játékos módokon, de a producerek (Todd A. Nelson és Brant Pinvidic a 3 Balls-tól) egyelőre több részletet nem osztottak meg velünk. Ez csak szerintünk totál felesleges?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.