Hirdetés

Rebecca Hall a Vasember 3-ban

|

A tökéletes trükk és a Frost/Nixon sztárja is játszik a történet legújabb részében. Sokan már Jessica Chastaint látták ebben a szerepben, de úgy látszik, hogy Rebecca Hall mégis elhappolta előle a szexi tudós megformálásának lehetőségét.

Hirdetés

Rebecca Hall a gonosz szerepében olyan nőt alakít, akinek felvett szándéka Tony Starkot tönkretenni. Kíváncsian várjuk, hogy a hölgy milyen módszerekkel akarja majd kedvenc hősünk vesztét okozni. Az is elképzelhető, hogy a Vasember védjegyének számító páncélra fejlesztenek ki valamilyen technológiát, amely gyengítheti a szuperhős képességeit. Az alkotók elképzelése szerint a színésznő méltó partnere lesz Robert Downey Jr.-nak, aki már szinte teljesen eggyé vált Tony Stark karakterével. Azért nem kell aggódnunk, mert a régiek között több ismerőst is köszönhetünk. Újra látható lesz Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, de csatlakozik a csapathoz még Guy Pearce és Ben Kingsley is. Tony Stark legújabb kalandjai 2013 májusában már a mozikban várnak bennünket, de addig sem kell nélkülöznünk, hiszen kedvencünk jelenleg a Bosszúállókban menti meg a világot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.