Hirdetés

Rebel in the Rye - Kevin Spacey csatlakozott a stábhoz

|

Hirdetés

Újabb színész csatlakozott a Zabhegyező világhírű írója, J. D. Salinger életét feldolgozó film stábjához. A gyártó korábban már bejelentette, hogy Salinger-t Nicholas Hoult (X-Men: Az eljövendő múlt napjai, Mad Max: A harag útja) fogja játszani. Az új hírek szerint Kevin Spacey is szerepet kapott a filmben: Whit Burnett professzort fogja megformálni, aki Salinger mentora és a Story Magazine (nem összetévesztendő a hazai bulvárújsággal!) szerkesztője volt. Az életrajzi drámát Danny Strong (Az éhezők viadala – A kiválasztott 1-2.) írja és rendezi majd Kenneth Slawenski könyve, a J. D. Salinger: A Life alapján. A filmben Salinger lázadó fiatalságáról, a második világháborúban megtapasztalt szörnyűségekről, szerelméről és veszteségeiről, első publikálásairól és az írói válságáról tudhatunk meg többet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.