Hirdetés

Reboot helyett folytatást kap a Mortal Kombat

|

Christopher Lambert - akivel már tárgyal a stúdió - nyilatkozott a Mortal Kombat 3. részéről.

Hirdetés

Sokáig az a hír járta, hogy a híres játékfranchise egy új filmverziót kap, de a minap az 1995-ös film egyik sztárja, Christopher Lambert bejelentette, hogy inkább folytatásra számítson a közönség, azaz egy harmadik részre, ami egy nagy meglepetést is fog tartogatni.

Hirdetés

Az 1995-ös Mortal Kombat, majd az 1997-es folytatása az egyik legkorábbi játékfeldolgozásként van nyilvántartva, és közel sem a legsikeresebbnek. Ez úgy tűnik, hogy senkit sem ijesztett el egy következő rész ötletétől, legalábbis a Raident játszó Christopher Lambert szerint, aki elárulta azt is, hogy a stúdió elkezdett vele tárgyalni szerepének megismétléséről. Állítása szerint a film felépítése különbözne az előző kettőtől, és időutazásra is számítani kell majd:

Jó terveik vannak a harmadik részhez. Eléggé elüt majd. Időutazás is lesz benne, méghozzá egy nagyon különös módon. Képzeljük el, hogy a karakterek London közepén harcolnak, majd huss, betörik az ablakot, és egy new york-i taxi motorháztetőjén találják magukat.

Nagyon úgy tűnik, hogy lesz egy kis reboot szaga is ennek a folytatásnak. Ha minden igaz, a New Line Cinema és James Wan sem hátrált ki még a produkció mögül, valamint az írói székben még mindig Oren Uziel (22 Jump Street) és Dave Callaham (Godzilla) ülnek, így egy határozottan jobb végeredményben reménykedhetünk, mint amilyen az 1997-es folytatás volt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.