Hirdetés

Rebootolják a NIMH titka című mesét

|

Hirdetés

Robert C. OBrien 1971-ben megjelent gyermekkönyvéből, a Mrs. Frisby and the Rats of NIMH-ből 1982-ben készült már egy animációs film A NIMH titka (The Secret of NIMH) címmel, amely 1998-ban folytatást kapott (The Secret of NIMH 2: Timmy to the Rescue). Talán már sokan elfelejtették a kedves mesét, de az MGM biztosan nem, ugyanis berendelték az újabb feldolgozást. A kiadó megszerezte OBrien művének jogait és már fel is bérelték a Jégkorszak és a Jégkorszak 3: A dínók hajnala íróját, Michael Berget a NIMH titka reboot forgatókönyvére. Az MGM egy élőszereplős/CGI animációs hibridként képzelte el a koncepciót, amit Daniel Bobker és Ehren Kruger producerek is támogatnak. Rendezőt egyelőre nem jelentettek be hozzá, de 2018-as dátumot cincognak az egerek. Apropó, rágcsálók. A NIMH titka története négy kicsi egérgyerek nemrég megözvegyült mamájáról, Mrs. Brisbyről szól, aki hatalmas gondban van, ugyanis korábban kezdődött a szántás a réten és veszélybe került a házuk, ráadásul a legkisebb gyerkőcnek tüdőgyulladása van és nem szabad kivinni őt a hideg levegőre. A problémára a Nagy Bagoly ad javaslatot, miszerint forduljanak Nicodemus mesterhez, mivel csak ő tud segíteni. Emlékeztetőül íme a 82-es mese trailere: https://www.youtube.com/watch?v=FwNfsLwQBhM

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.