Hirdetés

Rebootolva tér vissza a Kick-Ass

|

A korábbi nyilatkozatoktól eltérően mégsem egy harmadik részt kapunk, hanem inkább a franchise újraindítását.

Hirdetés

Matthew Vaughn a képregényadaptációk hajnalán robbant be 2010-ben a Kick-Ass - vagyis magyarul Ha/Ver - című korhatáros szuperhősös filmjével, melyről sokan úgy gondolták akkoriban, hogy megelőzte a korát. Több mint tíz évvel később, két Deadpool, egy Joker, valamint az utolsó Hugh Jackman által megformált Farkas film után a korábbi író-rendező úgy döntött, hogy ideje visszatérni a Kick-Asshez, ám mégsem olyan formában, mint korábban emlegette.

Hirdetés

Ahelyett, hogy Aaron Taylor-Johnson és Chloe Grace Moretz megkapnák a méltó lezárásukat, Vaughn készen áll arra, hogy rebootolja a franchise-t.

"Két éven belül egy hatalmas reboot formájában indítjuk újra a Kick-Asst. Ez tényleg hatalmas lesz. Annyira kib.szottul eszement, hogy még csak nem is beszélhetek róla. Már készen is állunk rá."

A Collidernek adott interjúban Vaughn további részleteket is megosztott arról, hogy miért döntött végül a reboot mellett.

"Igazából a címben van a kulcs. Úgy vélem, hogy a Kick-Ass egy új, különálló zsáner lett. Régebben mindenki úgy volt vele, hogy "nem készíthetsz korhatáros szuperhős filmet, senki sem nézné meg őket. Nem csinálhatod ezt, meg azt." Aztán lett egy ötletem, ami annyira elszállt, hogy még én is úgy voltam vele, hogy remek, jó kis polgárpukkasztás lesz, és mindenki erről fog beszélni, és legalább annyian fogják szeretni, mint utálni. Azt persze nem árulhatom el, hogy mely karakterek lesznek benne, és melyek nem. Csak annyit mondok, hogy jelen pillanatban senki sem tudja elképzelni, hogy milyen is lesz ez. Csupán szükségem lesz egy nagyon bátor színészre vagy színésznőre, aki majd eljátszhatja az új Kick-Asst, mert mindenki be fog sz.rni tőle."

Bár a 2010-es Kick-Assnek sem volt feltétlen a gyenge idegzetű nézők a célközönsége, úgy tűnik, hogy Vaughn hajlandó lesz egy még őrültebb sztorit bemutatni nekünk 2 éven belül. Kérdés, hogy ez valóban-e a járandó út? A 2013-as Kick-Ass 2-ben - ahol már csak producerként működött közre - valamint a 2017-es Kingsman folytatásban is eléggé elgurult már a gyógyszer a cselekményben, ami sokak számára kontraproduktív hatást fejtett ki a tetszési index tekintetében. Ám, ahogy Vaughn is nyilatkozta, ő máris felkészült arra, hogy teljesen megossza a nézőközönséget a Kick-Ass reboottal.

Ti sajnáljátok, hogy az eredeti színészek nem kapnak lezárást egy harmadik résszel?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.