Hirdetés

Rebootot kap a Shaft

|

Hirdetés

Először a hetvenes évek elején, Gordon Parks tolmácsolásában ismerhettük meg John Shaft magánnyomozó történetét, majd sok évvel és pár folytatással később 2000-ben a Halálosabb iramban és a Rosewood, az égő város rendezője, John Singleton készített belőle remake-et Samuel L. Jackson és Christian Bale segédletével. Noha az akció nem volt különösebben kiemelkedő, a belé fektetett költségeket megduplázta, így sok-sok évvel később, napjainkban a New Line Cinema egy újabb feldolgozáson töri a fejét. A projekt esetében egyelőre csak az ötletelés fázisáig jutottak el, tehát nincs felkért rendező, nincsenek leszerződött színészek, van viszont egy lelkes producer, John Davis személyében (az IMDb szerint egy híján száz filmnél töltött be hasonló szerepet), aki mindezen gyorsan változtathat. Ti kit látnátok szívesen a főszerepben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.