Hirdetés

Rebootot kap az Átok is

|

Sam Raimi producerként veszi ki a részét az Átok, vagyis a The Grudge újragondolt változatának elkészítésében.

Hirdetés

Elég nagy bajban lehet Hollywood, ha már egy 2004-es filmet is rebootolnak, de miket is beszélünk, bőven van erre példa manapság. Takashi Shimazu 2004-es Az átok című filmjének (ami szintén egy remake) feldolgozását Sam Raimi produkciós cége, a Ghost House Pictures pénzeli a Good Universe céggel karöltve és nem pusztán a film, de egyben a franchise rebootjának is szánják. A forgatókönyvet már írja Jeff Buhler (Éjféli etetés, Szanatórium), viszont Sarah Michelle Gellar értelemszerűen nem tér vissza. Ha azt nézzük, hogy a 2004-es darab tíz millió dollárból készült és majd kétszázat hozott vissza, akkor már érthető a producerek lelkesedése...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.