Hirdetés

[REC 4] - Készítik a forgatókönyvet!

|

Tetszett a népnek a [REC] első két része és bár a harmadik Genesis-re keresztelt epizódja meg sem jelent a vásznon, már a negyediket tervezik és eszkábálják hozzá a szkriptet.

Hirdetés

Jamue Balaguero, az első két [REC] társírója valamint rendezője és a harmadik producere twitterén közölte a jó hírt a rajongókkal, miszerint már írják a [REC 4] forgatókönyvét és remekül haladnak a munkálatok. A sztoriról vagy hasonlókról természetesen még nem adott bárminemű információt az úriember, de a spanyol horrorfilmesek sosem pihennek így nyilván hamarosan friss információval bővülünk. Érdekességként még hozzá teszem, hogy a negyedik [REC] is kapott alcímet, méghozzá ezt: Apocalypse, valamint a tervek szerint ez lesz a széria befejező fejezete.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.