Hirdetés

Red 2 - Clip

|

Érkezett egy clip a Red 2-ből, melyben Byung-hun Lee bemutatja vezetői képességeit, Victoria pedig azt, hogy nem csak a húsz éveseké a világ.

Hirdetés

Valószínűleg a film legbadassebb jelenetei közé tartozik ez a kis szösszenet, amiben az Oscar-díjas színésznő Helen Mirren visszatér az ex-CIA ügynök szerepébe és összeszed magának egy új sofőrt, a G.I. Joe: Megtorlásból ismerős Byung-hun Leet. A Red 2-re még augusztus 8-ig várnunk kell, akkor azonban végre ismét összegyűlnek a veteránok, úgy mint Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren, Mary-Louise Parker, és hozzájuk csatlakozik még Anthony Hopkins, Catherine Zeta-Jones, David Thewlis, és Neal McDonough. A rednezést Dean Parisot végzi. A clipért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.