Hirdetés

Red 2 - Forgatási képek érkeztek

|

Már zajlanak az egyesek számára csak második "nyugdíjas csoporttalálkozóként" jellemzett Red 2 forgatási munkálatai, melyen a főbb szereplők majd mindegyike megfigyelhető.

Hirdetés

Londonban forognak a Red 2 kamerái és pár lesifotós máris a helyszínen termett, hogy megörökítse a nagyérdeműnek a főszereplők tevékenységeit. A forgatási képeken többek között feltűnik Bruce Willis, Anthony Hopkins, John Malkovich és Mary Louise-Parker, de a stábban van még Helen Mirren, Catherine Zeta-Jones, Byung-Hun Lee, David Thewlis és Neal McDonough is. A filmet a Galaxy Quest rendezője, Dean Parisot készíti, a megjelenés várhatóan 2013. augusztus másodika lesz. A képekért köszönet a Daly Mail-nek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.