Hirdetés

Red 2 - Új poszter

|

A rengeteg karakterposzter után végre együtt is megtekinthetjük a bandát. A Red 2 Dean Parisot rendezésében érkezik, olyan sztárokkal mint Bruce Willis, Catherine Zeta-Jones és John Malkovich.

Hirdetés

A filmben, egy nyugdíjas black-opsos CIA ügynök hívja össze ezt a látszólag lehetetlen csapatot, hogy visszaszerezzenek egy eltűnt hordozható nukleáris eszközt. Hogy sikerrel járjanak szembe kell nézniük egy rakat könyörtelen bérgyilkossal, kegyetlen terroristákkal és hatalom éhes kormányzati képviselőkkel, akik mind azon vannak, hogy rátegyék a mancsukat az új-generációs fegyverre. A küldetés során Frank és színes kis csapata megjárja Párizst, Londont és Moszkvát. Alul fegyverkezve, kevés emberrel a saját eszükre, régimódi képességeikre és egymásra számíthatnak, hogy megmentsék a világot és közben életben is maradjanak. A film Július 19-én érkezik az Egyesült Államokba, főbb szerepekben még: Mary-Louise Parker, Helen Mirren, Brian Cox és Neal McDonough. (A poszterért katt tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.