Hirdetés

Gotham 2. évad trailer - Őrültek lepik el a várost

|

Hirdetés

A Gotham második évada hétfőn hivatalosan is elstartolt (hamarosan olvashatjátok a róla szóló cikkünket is), melyben máris ízelítőt kaptunk a szezon főirányvonalából. *SPOILER* Az évad két főgonosza, Theo és Tabitha Galivan megszöktették a legveszélyesebb bűnözőket – köztük Jokert is – az Arkham Elmegyógyintézetből, akik Maniax néven fogják felbolygatni a város eddig sem nyugodt életét. *SPOILER VÉGE* Hogy mennyire fajul majd el a helyzet Gotham Cityben, arról az alábbi videó alapján lehet következtetni: elég súlyosan. Meglepetésre a kábelcsatornák mintáját lemásolva, egy felnőtteknek szóló Red Band trailert dobott ki a Fox a második évadhoz ízelítő gyanánt, ami igazán meggyőzőre sikeredett, és reménykeltően hat. Úgy tűnik, hogy az Arkham szökött rabjai nem veszik le a lábukat a pedálról, ami az őrültségük fokát illeti, ez pedig szükségszerű lesz olyan karakterek kibontakoztatásában, mint a Joker.

Ti mit szóltok a videóhoz? Láttok rá esélyt, hogy a Gotham második évada messze lepipálja az elsőt?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.