Hirdetés

Red Hood lehet a következő Batman-film középpontjában?

|

Hirdetés

Egyelőre nagyon keveset tudunk a következő különálló Batman-filmről, mindössze annyi bizonyos, hogy a Sötét Lovagot megformáló Ben Affleck lesz az egyik forgatókönyvíró a képregényveterán Geoff Johns-al közösen, és a rendezésre is nyitott (noha most sajád dirigálásával van elfoglalva), de sajtó értesülések szerint ennek a magjait a jövőre érkező Batman v Superman - Az igazság hajnala hivatott elvetni. Sajtóértesülések szerint a film egyik antagonistája a Robinból gyilkossá váló Jason Todd lenne (persze attól függően, hogy a készítők mennyit csavarnának a sztorin), és mind a Halál a családban, mind pedig az Under the Hood történetekből merítkezne, ez pedig Jared Leto Jokerének a szereplését is magával hozná, sőt akár még Ras Al Ghul is felbukkanhat, ahogy Dick Grayson is, mint Nightwing. [gallery columns="2" size="medium" ids="70528,70527"] Persze ezt még hivatalosan nem erősítette meg a Warner, de a legutóbbi előzetesben is voltak már erre utaló nyomok: a Bruce Wayne-nek címzett újság kivágás, rajta a "Hagytad a családodat meghalni" felirattal és a Denevérbarlangban kiállított Robin-öltözék, Joker graffitijével felvértezve mind ezt látszanak alátámasztani. Mivel a Red Hood eddig a filmvásznon egyszer sem bukkant fel és komoly lelki megpróbáltatások elé állítaná a Sötét Lovagot mind érzelmileg, mind morálisan, adná magát a dolog, de ez egyelőre még odébb van, ahogy az ideális színész kiválasztása is (akit az előzetes hírekkel ellentétben nem Zack Snyder fia játszana). Ti is szívesen látnátok a karaktert valamelyik Batman-filmben? És ha már igen, akkor Ti kit látnátok szívesen a szerepben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.