Hirdetés

Red Sparrow - Újra együtt dolgozhat a két Lawrence

|

Hirdetés

Lehet, hogy Jennifer Lawrence újra együtt dolgozik majd Az éhezők viadala - A kiválasztott rendezőjével. A szóbeszéd szerint az Oscar-díjas színésznő főszerepet kaphat a Red Sparrow című filmben, melynek rendezői székébe Francis Lawrence ül majd. Ez egyelőre csak pletyka - hivatalos forrásból még nem erősítették meg. Érdekesség, hogy amikor még úgy volt, hogy David Fincher rendezheti a Red Sparrow-t, ő Rooney Mara-t látta volna szívesen az állítólag Jennifer-nek felajánlott szerepben.

red sparrow

A Red Sparrow című filmet Jason Matthews azonos című kémregényéből adaptálja a 20th Century Fox. A történet a mai Oroszországban játszódik, ahol a főszereplő, Dominika Egorova próbálja megállni a helyét, mint hírszerző tiszt. Akarata ellenére csábításra képzik ki, hogy bevethessék Nathaniel Nash, a fiatal CIA-ügynök ellen...  A regény egyelőre még nem jelent meg magyar nyelven.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.