Hirdetés

Rendezőre találhatott a Snake Eyes film

|

Alakul a közönségkedvenc G.I. Joe karakter spinoff filmje.

Hirdetés

Egyik G.I. Joe film sem hozta meg azt a sikert a Paramountnak, amit a stúdió várt tőlük, viszont továbbra sem adják fel a franchiseba vetett hitüket. Most a csapat egyik alapítótagjáról szeretnének különálló mozit készíteni, remélve, hogy ő majd bevonzza a mozinézőket. A Variety információi szerint a stúdió megkezdte a tárgyalásokat Robert Schwentke-vel (Red, Az időutazó felesége) a Snake Eyes rendezői pozíciójáról.

Hirdetés

Snake Eyes az a kommandós nindzsa, aki nem csak kardjával és késeivel halálos, hanem pusztakézzel is nagyon veszélyes. A karakter elszigetelten élt a hegyekben mielőtt toborozták volna a G.I. Joe soraiba. Valódi neve és múltja már teljesen homályba merült. Egy helikopter balesetben csúnyán megsérült az arca és a hangszálai, melynek következtében néma lett és sebhelyeinek elrejtése érdekében mindig maszkot hord. A korábbi két G.I. Joe filmben Ray Park keltette életre a karaktert, de tekintve, hogy az új film egyben reboot is lesz, így nem valószínű, hogy őt látjuk viszont a szerepben.

Múlt évben a Paramount 2020. március 27-re tűzte ki a következő G.I. Joe film premierdátumát, viszont az egyelőre nem derült ki, hogy ez a Snake Eyes filmet takarja-e vagy egy teljesen másik alkotásról van szó. Legutoljára 2013-ban kaptunk G.I. Joe filmet, de nem vennénk mérget rá, hogy 7 év elegendő lesz arra, hogy újra lázba hozzon a franchise. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.