Hirdetés

Reg E. Cathey a Fantasztikus négyes rebootban

|

Josh Trank (Az erő krónikája) már forgatja az újragondolt Fantasztikus négyes filmet, melynek apropóján most egy újabb karakter kilétéről hullott le a lepel.

Hirdetés

A produkcióhoz Reg E. Cathey (House of Cards, The Wire) csatlakozott, és Dr. Storm szerepére szerződött. A szériában jártasaknak nem meglepetés, hogy ő nem más mint Johnny (Michael B. Jordan) és Sue (Kate Mara) Storm apja. Ezzel a hírrel közeleb kerültünk annak a kérdésnek a válaszához, hogy miért is lett a két testvér különböző bőrszínű? Mivel Cathey szintén fekete bőrű, ezért az tűnik valószínűnek, hogy Sue volt az akit adoptáltak, vagy esetleg két elvált szülő egymásratalálásának eredményeként jött létre ez a nem mindennapi család.
További szerepekben még Miles Teller, Jamie Bell, Toby Kebbell és Tim Blake Nelson. A bemutató 2015 június 19.-én esedékes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.