Hirdetés

Régi-új Íjász bukkan fel az Arrow sorozatban

|

Hirdetés

Az Arrow, vagyis a Zöld Íjász negyedik évadára hozzászokhattunk immáron, hogy a sorozat elhalálozott karakterei rendre visszatérnek, így egyáltalán nem meglepő, hogy egy újabb szereplőt hoznak vissza a készítők Oliver Queen városába - igaz ezúttal nem a halálból. Colton Haynes alakította Roy Harpert, aki az első három évadban - na jó, igazából csak a 2. és 3. szezonban - a Vörös Íjászként őrizte a város rendjét. A karakter végül tisztára mosta Oliver Queen bepiszkított hírnevét, majd elhagyta Star Cityt, de mivel nem a koporsóban tette ezt, nyilvánvaló volt, hogy előbb vagy utóbb fel fog bukkanni ismét. A negyedik évad 12. részében fog bekövetkezni a visszatérés, és előreláthatólag alaposan felkavarja majd egyesek életét - főként volt szerelméét, Theáét, aki SPOILER épp új szerelemre talált. SPOILER VÉGE Ugyanakkor Marc Guggenheim is leszögezte, hogy végig az volt a terv a karakterrel, hogy egyszer visszatérjen.

"Elképesztően izgatottak vagyunk, hogy Colton visszatér az Arrow-ba. Mindig is az volt a szándékunk, hogy visszatérjen az előző évad végi búcsúját követően, de meg kellett találnunk a megfelelő történetszálat ahhoz, hogy ez megvalósulhasson. Végül az idei évad 12. része szolgált rá erre a bizonyos visszatérésre, és alig várjuk, hogy mit szólnak majd a rajongók, hogy Roy Harper ismét a városban van."
Szerintetek mi lesz a kiváltó oka, hogy az eredeti Vörös Íjász ismét feltűnjön Star Cityben?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.