Hirdetés

Box Office: Rekordösszeggel nyitott a Zootropolis

|

Hirdetés

Úgy fest, hogy Deadpool (rém)uralmának vége szakadt az észak-amerikai mozikban, ugyanis 3 hét után kénytelen volt átadni a vezetést a Zootropolis - Állati nagy balhénak. Az állatos mesék egyébként is kapósak, habár a Kung Fu Panda 3 csak mérsékelt érdeklődést váltott ki pár hónapja, a Disney sikerében pedig nem kis szerepe volt a remek marketingnek és a kiváló kritikáknak, ami 73,7 millió dollárt eredményezett, amely minden idők negyedik legjobbja a márciusi indulók, de első az animáltak között. Ráadásként az eredeti ötlet alapján készült alkotások között is dobogós, ugyanis csak az Agymanók és az Avatar keresett ennél többet első hétvégéjén. A szájhagyománynak köszönhetően 300 millióig simán elvándorolhat a róka és a nyúl. A márciusi rekordnak viszont nem biztos, hogy sokáig örülhet, hiszen a hó végén végre becsattog Batman és Superman, amely bokszmérkőzéstől - globális szinten - 300 milliót vár a Warner. https://www.youtube.com/watch?v=j6Po0rabMHY Gerard Butler záros határidőn belül másodszor támad a mozinézőkre, de az Egyiptom isteneivel ellentétben az újabb testőrködés kifizetődőbbnek bizonyult. 3 éve kellemes meglepetés volt a Támadás a Fehér Ház ellen, amely jobb volt az akkori Die Hardnál is, így valahol nem csoda, hogy berendelték a folytatást. Az viszont inkább csoda számba megy, hogy egy folytatás kevesebbe kerül, mint elődje, ugyanis az első rész 70 milliós büdzséjét itt sikerült leszorítani 60-ra. A kritikák finoman fogalmazva sem lelkesednek érte, ellenben a nézők kedvelik, ami közel 22 milliós nyitányra volt elég, ami (Butlernél maradva) az Egyiptom istenei 14 milliós múlt heti kezdéséhez képest halovány előre lépés, de az 140 milliót kóstált, úgyhogy jelen esetben Londont éppenhogy megérte porig rombolni. Ebből már nem valószínű egy harmadik rész. https://www.youtube.com/watch?v=RlLQfHHOjIY A Deadpool a harmadik helyre csúszott a maga 16 milliójával, viszont átlépte hazájában a 300 milliót, ami egy 58-ba kerülő produkciótól szép teljesítmény. A harmadik új versenyző, a Whiskey, Tango, Foxtrot igaz történetet feldolgozó háborús szatíra nem sokakat mozgatott, hiába örvend bizonyos körökben Tina Fey és Martin Freemanagy népszerűségnek. A 7.6 millió elég karcsú még egy ilyen kis mozitól is, amit a vegyes kritikák sem fognak elősegíteni. Vélhetően 20 millió alatt fog kifulladni. https://www.youtube.com/watch?v=Unj8Umprrnc A következő hétvége érdekesen fest, ugyanis érkezik a Cloverfield Lane 10, amiről pár hónapja még nem is tudtuk, hogy létezik, ráadásul egy 8 évvel ezelőtti filmhez kapcsolódik, tehát eléggé kétesélyes a kimenetele, viszont csak most debütál Sacha Baron Cohen új vígjátéka, az Agyas és Agyatlan, amellyel szemben szintén nincsenek túl nagy elvárások.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.