Hirdetés

Remake-elik a Szupercsapatot

|

Hirdetés

Méghozzá TV-re. Noha a 83-ban startolt, 98 epizódot megélt sorozat 2010-ben megélt már egy (sajnálatosan megbukott) mozis feldolgozást Liam Neeson, Bradley Cooper, Sharlto Copley és Quinton "Rampage" Jackson főszereplésével, Joe Carnahan mozija megbukott, így a folytatás sem készült el. A Fox most remakeli a klasszikus, nálunk is nagy népszerűségnek örvendő sorozatot, a Halálos iramban-filmek író-producere, Chris Morgan lesz a széria executive-ja, de ebben az eredeti sorozat egyik kreátorának, Stephen J. Cannellnek a lánya, Tawnia McKiernan lesz a segítségére. A vezető író a Nikita és a Sleepy Hollow sorozatverzióit is elkövető Albert Kim felel majd. https://www.youtube.com/watch?v=Cn6kEsloMdE Mielőtt azonban megörülnénk, hogy új köntösben láthatjuk Hannibal Smith-t, Szépfiút, Eszement Murdock-ot és Rosszfiút, a csapatban - akinek ismét tisztára kell mosnia a nevét, miközben embereken segítenek - azok nagy valószínűséggel csalódni fognak, ugyanis ezúttal nők is erősíteni fogják az osztagot. Ti megnéznétek modernkori köntösben Hannibalék probléma megoldásait, vagy úgy vagytok vele, hogy minek? Esetleg a nosztalgiából elég volt a film és a Family Guy egyik epizódja, amelyben Peter-ék a szerepben maradtak? https://www.youtube.com/watch?v=iHDGAG_I5qo

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.