Hirdetés

Remake-et kap a Csaj nem jár egyedül

|

Hirdetés

Feldolgozzák az 1999-es romantikus vígjátékot, a Csaj nem jár egyedül-t (Shes All That) is, amelyben Freddie Prinze Jr. és Rachael Leigh Cook gabalyodtak egymásba. A The Wrap szerint a remake a The Weinstein Company és Miramax együttműködésében készül el, akik már találtak is egy rendezőt a projekthez. Kenny Leon eddig csak tévéfilmeket készített (például a Steel Magnolias-t, az In My Dreams-et és a The Watsons Go to Brigmingham-et, vagy a nálunk is megjelent Küzdelmes életet), de most lehetősége lesz feljebb lépni a ranglétrán, ugyanis a stúdiók rá bízzák a Csaj nem jár egyedül új változatát. A főbb szereplőkről egyelőre nincs hír, de producerként Tonya Lewis Lee támogatja a remake-et a Tonik Productions cégen keresztül. Ti kiket látnátok szívesen a filmben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.