Hirdetés

Remake készül a Csillagközi invázió-ból!

|

Manapság kevés eredeti ötlet van az álomgyárban, ezért ahhoz nyúlnak, ami már egyszer sikert aratott: remake-et készítenek minden klasszikushoz, most épp a Csillagközi invázió van soron.

Hirdetés

Neal Moritz neve ismerősen csenghet bárki számára, hiszen ő volt a Halálos Iramban: Ötödik sebesség és a Legenda vagyok producer, most pedig a Vulture legjobb tudomása szerint a Paul Verhoeven által készített 97-es Csillagközi invázió-t szeretné újragondolni. A sci-fi forgatókönyvét nem más fogja készíteni, mint Zack Stentz, aki korábban a Thor és az X-Men: Az elsők szkriptjét hozta kész állapotba. Jelenleg mást nem tudni a fent megnevezett remake-ről, de íme az eredeti sztorija: "Johnny Rico diplomája megszerzése után büszkén lép be a hadseregbe. A harmadik évezredben az Egyesült Földi Állam állampolgárságot nyújt a bátraknak. A hazafiasságnál azonban a szerelem többet nyom a latban: Johnny csak imponálni akar régi szerelmének, Carmennek, aki pilótának készül. A kiképzőtáborban a teljesítménye kiváló, de egy tragikus baleset miatt ki akar lépni. Az emberiséget fenyegető háború a Klendathu bolygóról származó félelmetes rovarok ellen azonban jobb belátásra bírja. A kilátástalan küzdelemben elég alkalma akad, hogy bajtársainak, feletteseinek és szerelmének is bebizonyítsa helytállását."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.