Hirdetés

Remake készül a Kedvencek temetőjéből is

|

A 28 héttel később rendezője, Juan Carlos Fresnadillo készítheti el a Kedvencek temetője feldolgozását, Stephen King egyik legismertebb könyvéből.

Hirdetés

Újabb remake hír, már meg sem lepődünk. Ezúttal Stephen King egyik nagysikerű regénye és egyben az 1989-es hasonló című horror kap egy új adaptációt: jön a Kedvencek temetője remake. A Paramount megmarad az alapsztorinál, miszerint egy család egy temető mellé költözik, majd rájönnek, hogy a temető képes visszahozni az elhunyt állatokat a halálból, de ennél tovább is mennek. A feldolgozást a 28 héttel később és a Betolakodók rendezője, Juan Carlos Fresnadillo dirigálhatja, bár korábban Alexandre Aja (Piranha 3D) is megfordult a projekt háza táján, ám ő kiszállt a rendezői székből. Az 1989-es eredeti horror egyébiránt 11 millió dollárból készült és 57 milliót kaszált összesen, ám a folytatás említésre sem méltó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.