Hirdetés

Remake készül a Stephen King-féle Tűzgyújtóból, méghozzá Zac Efronnal a főszerepben

|

Már a rendező is meglehet a produkcióhoz.

Hirdetés

Felsorolni is képtelenség, milyen Stephen King-adaptációkra számíthatunk a közeljövőben, nem csoda tehát,  hogy a Universal Pictures és a Blumhouse stúdió sem akar kimaradni a buliból: a Tűzgyújtóból készülnek remake-et forgatni, ami a horror királyának egy viszonylag korai, a napokban pont kereken negyven éves alkotása.

Hirdetés

A Tűzgyújtó egy kislány, Charlie McGee és édesapjának, Andy-nek a története, utóbbit alakíthatja a filmben Zac Efron, aki az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány vagy A katasztrófaművész című filmjeivel már bebizonyította, hogy messze sokkal több annál a tinisztárnál, mint akire még a High School Musical-trilógiából emlékezhet a világ. A Universal és a Blumhouse koprodukciójában készülő film rendezői székébe ráadásul az ígéretes újonc Keith Thomas ülhet, aki tavalyi rendezői debütálásával (The Vigil) már felhívta magára a figyelmet.

Az 1984-ben már megfilmesített (aztán 2002-ben borzalmas sorozatverziót kapó) alkotás története szerint Andy McGee és felesége még egyetemistaként részt vett egy kísérletben, amelynek váratlan mellékhatásaként szuperképességekre tesznek szert, Andy lánya, a címszereplő Charlie azonban sokkal veszélyesebb hatalom birtokosa lesz: meg tud gyújtani dolgokat, és ehhez elég, ha mindössze erősen koncentrál. A Műhely, az amerikai kormány titkos szervezete, amely anno a kísérletért is felelős volt, évek óta próbálja megkaparintani Charlie-t saját céljai számára, ami miatt a család menekülni kényszerül.

A fejlesztés alatt álló projekt forgatókönyvét a többek közt a Halloween Killsen is dolgozó Scott Teems vetette papírra, mindazonáltal a premierdátumot illetően egyelőre korai lenne jóslatokba bocsátkozni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.