Hirdetés

Remake készül a Véres játék-ból!

|

Igazi 1988-as klasszikusról beszélünk, mikor megemlítjük a Newt Arnold készítette Véres játék c. akciót - ez indította el sikeresen Jean-Claude Van Damme karrierét.

Hirdetés

Legnagyobb szerencsétlenségünkre valaki úgy gondolta, hogy fel kellene dolgozni ezt a nagyszerű filmet, és már korábban megkezdték a szervezkedést. Ennek folyamaként került Phillip Noyce (Salt ügynök, Végveszélyben, Férfias játékok) a projekt élére, valamint kerítettek egy forgatókönyvírót is Robert Mark Kamen (Elrabolva, Szállító) képében. A megvalósítás így nem tűnik vészesnek, de miért kell minden egyes remek dolgot feldolgozni, ó uram, miért? A Van Damme verzióban hősünk Brazíliába utazik kipihenni a háború fáradtságait, ám hirtelen belecsöppen egy véres küzdősportba amiből csak egy kiút van... a győzelem! A főszereplő személye továbbra is ismeretlen...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.