Hirdetés

Remake-et kap a Rendőrakadémia?

|

Kezd a remake mánia kissé nagyobb méreteket ölteni a kelleténél: ezúttal a közkedvelt Rendőrakadémia kapná meg a tervek szerint felesleges újragondolását.

Hirdetés

A New Line Cinema szándékában áll elkészítettni a Rendőrakadémia remake változatát, az eredeti karakterek helyett pedig új arcokkal valósítanák azt meg. A Deadline értesült róla, hogy a stúdió már rendezőt is talált az 1984-es film újraindítására, ő pedig nem más, mint a Tosh.O. című sorozat rendezője, Scott Zabielski. További részletek jelenleg nem állnak rendelkezésünkre, de a pletykák arról is szólnak, hogy az eredeti alkotás egyik legismertebb színésze, Steve Guttenberg beugorhat a remake-be egy cameo erejéig.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.