Hirdetés

Remake-et kap az Amerikai pszicho! (Update)

|

Christian Bale mesteri alakítását egy folytatás követte, ami olyan csúfra sikerült, hogy jobb nem is beszélni róla. A Lionsgate egy harmadik rész helyett inkább újragondolná a filmet.

Hirdetés

A 2000-ben kiadott horrorban Patrick Bateman (Christian Bale) egy jómódú, Wall Street-en tevékenykedő üzletembert alakít, aki szabadidejében gyilkossággal elégíti ki beteges vágyait a végletekig kitolt önimádata mellett. Christian Bale választása a főszerepre több volt, mint megnyerő, egyszerűen lubickolt a szerepben és a filmtörténelem legjobb jelenetét "Esőkabát van rajtad? - Igen, az!" is neki köszönhetjük. Ennek ellenére - vagy éppen ezért - a Lionsgate hatalmas fantáziát lát az újrakezdésben, ezért szeretné elkészíttetni a film remake verzióját. Nem is kellett sokáig várni az ötletre, ami A közösségi háló segédrendezőjétől, Noble Jones-tól jött és a forgatókönyvet is ő készítette el. Az írás rendkívül tetszett a fejeseknek, és már el is kezdték keresni a megfelelő rendezőt a forgatáshoz. Auch...

Update: Állítólag a főszerepre Miles Fisher-t (Végső állomás 5, Superhero Movie) vagy Scott Disick-et akarják megszerezni...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.