Hirdetés

Újabb előzetes érkezett a Démonok között 3-hoz, ami ezúttal valós esetet dolgoz fel

|

A Warren házaspár most is benne lesz a sűrűjében.

Hirdetés

A James Wan által útnak indított Démonok között-univerzum kitermelt már magából meglehetősen emlékezetes és fájóan rossz darabokat is, de a Démonok között 1-2-höz bármikor szívesen visszatér valamennyi horrorkedvelő. Ennek ellenére az alkotók nem ragaszkodtak a már bevált recepthez a gonosz szellemjárta házzal, a régen várt folytatás ugyanis egy egészen más típusú, ráadásul valós esetet vett alapul, most pedig újra bepillanthatunk a végeredménybe.

Hirdetés

Megérkezett ugyanis a Démonok között 3. - Az ördög kényszerített legújabb előzetese, ám még mielőtt mindenki belevetné magát a rettegésbe, kicsit betekintünk a kulisszák mögé. A harmadik részben ezúttal az 1980-as években járunk, hiszen a film Arne Cheyenne Johnson hírhedt 1981-es esetét dolgozza fel. Johnson ugyebár azt vallotta a bíróságon, hogy a főbérlőjét nem saját elhatározásból, hanem démoni megszállottság alatt gyilkolta meg, az ügyben pedig a valódi Ed (Patrick Wilson) és Lorraine Warren (Vera Farmiga) nyomoztak. A pszichothrillerekbe illő eset azért megmarad a természetfeletti horror nyomvonalán; Michael Chaves rendező ígérete szerint a főszereplő páros ellenfele olyan lény lesz, amivel eddig még nem találkoztunk a franchise történetében.

Az alkotó és társai egyébként azt ígérik, hogy a film jelentősen el fog térni a franchise eddigi alkotásaitól, nem csupán a kísértetjárta ház elhagyása miatt, hanem azért is, mert sokkal sötétebb tónusú, már-már a Hetedikre hajazó epizód lesz. Vera Farmiga például azt is előrevetítette, hogy a főhős párosban visszafordíthatatlanul meg fog változni valami az események hatására.

A Démonok között: Az ördög kényszerített június 10-én kerül a hazai mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.