Hirdetés

Rémisztő első traileren Az apáca

|

A Démonok között univerzum egy újabb kísértete kap különálló filmet, az első képkockák pedig egészen hátborzongatóak.

Hirdetés

Amikor egy fiatal apáca öngyilkosságot követ el egy Romániában található kolostorban a Vatikán egy eskütétel előtt álló noviciátust és egy kísértetjárta múlttal rendelkező papot küld ki, hogy nyomozzanak az ügyben. Együtt feledezik a rend szentségtelen titkait. A nyomozás során nem csupán az életüket, hanem a hitüket és a lelküket is kockára teszik, amikor egy démoni erővel kerülnek szembe, ami egy apáca formáját öltötte fel.

Hirdetés

Az apáca főszerepében az Oscar-jelölt Demian Bichir-t láthatjuk, mint Burke atya, Taissa Farmiga pedig Irene nővért alakítja majd. További szerepekben Jonas Bloquet, Charlotte Hope és Ingrid Bisu. A démoni apácát Bonnie Aarons alakítja, aki már a Démonok között 2-ben bemutatkozott a karakter szerepében.

Corin Hardy filmje 2018. szeptember 6-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.