Hirdetés

A DC-sorozatok egyki atyja rendezi a Rémségek kicsiny boltja remake-et

|

Frank Oz 1986-os, Rick Moranis főszereplésével készült klasszikusa mára kultikussá vált, azonban a Warner Bros. szeretné leporolni a koncepciót és új generációkat is megszólítani vele, így elkészül a remake és már azt is tudjuk, hogy kinek a vezényletével.

Hirdetés

A Rémségek kicsiny boltja a mára már visszavonult Rick Moranis egyik legismertebb filmje, a horrorisztikus és mókás elemeket is felsorakoztató musical azonban nem ragad 1986-ban és az emlékeinkben, a Warner Bros. szeretné felfrissíteni a jól ismert és szeretett receptet. 

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint a kiadó Greg Berlantit szerezte meg a Rémségek kicsiny boltja remake élére, aki olyan sorozatok megalkotásáért felelt (és felel a mai napig), mint A zöld íjász, a Flash - A Villám, a Supergirl és A holnap legendái, de a nem DC-s szériák esetében is terjedelmes a munkássága olyan címekkel, mint a Dawson és a haverok, az Everwood, A kiválasztottak vagy éppen a Rejtjelek vagy. Berlanti a mozifilmek világában is megfordult már, ő írta A titánok haragja, a Zöld Lámpás és a Barátságpróba szkriptjét - utóbbit meg is rendezte, valamint a készülő Booster Gold mozi élén is őt találjuk. 

A remake forgatókönyvét Matthew Robinson (Lódító hódító, Monster Trucks) jegyzi, aki az eredeti sztori felfrissítésért felel, amelyben egy férfi egy növényt gondoz, amiről kiderül, hogy egy gonosz húsevő, ezt követően embereket tesz el láb alól, hogy táplálja a szörnyeteget. Az eredeti filmben olyan színészek szórakoztattak minket, mint Rick Moranis, Bill Murray, Steve Martin és James Belushi, így remélhetőleg a Warner összekapja magát ezen a fronton is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.