Hirdetés

Miért maradtak ki a Ren lovagjai Az utolsó Jedikből?

|

Hiába lettek Az ébredő Erőben felvezetve, a folytatásból teljesen kimaradtak a Ren lovagjai, melynek okáról most a film rendezője nyilatkozott.

Hirdetés

Rian Johnson első Star Wars filmje rendesen megosztja a közönséget. A rendező szinte minden egyes döntésébe belekötöttek már, ő pedig folyamatosan arra kényszerül, hogy megindokolja lépéseit. Az egyik ilyen döntés, amit sok rajongó csalódásként élt meg az volt, hogy Johnson látszólag teljes egészében megfeledkezett a VII. epizódban felvezetett Ren lovagokról.

Hirdetés

A rendező nemrégiben az Empire podcastjában vendégeskedett, hogy a filmről beszéljen. Itt kérdezte meg tőle a házigazda, hogy miért maradtak ki a Ren lovagjai a filmből, miután pletykákat is lehetett hallani a felbukkanásukról, amelyek arról szóltak, hogy Kylo Ren a lovagokkal  együtt fog rátámadni Lukera és Reyre az Ahch-To-n. Johnson válasza elég tömör, de logikus lett:

"Már így is tele volt a filmünk és egyszerűen nem volt hely egy új elem számára."

Ezután azt is elárulta, hogy valójában tervezte a Ren lovagok szerepeltetését, de amit kigondolt az nem felelt volna meg a feléjük állított elvárásoknak.

"Azt hiszem használhattam volna őket Snoke őrségének helyén, de akkor elpazaroltam volna őket, mert mindnyájan meghalnak. Ha pedig Kylonak még valamilyen kapcsolata is lett volna velük, akkor az nem segített volna a jeleneten. Az igazat megvallva egyszerűen nem láttam nekik helyet a filmben."

Így a lovagok megismertetése újra J.J. Abramsre hárul, aki Az ébredő Erő után a IX. epizódot is rendezi. Persze nincs rá garancia, hogy lesz róluk szó a trilógia lezárásban, de nem lenne ellenünkre, ha többet tudhatnánk meg a misztikus lovagrendről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.