Hirdetés

A Rendes fickók már tv spot-on ingerlik nevetésre a nézőt

|

Hirdetés

Shane Black (Halálos fegyver; Az utolsó cserkész) forgatókönyvíró/rendező legújabb filmje már most instant-klasszikusnak tűnik és máris váltanánk jegyet a filmre. A hetvenes évek Los Angelesében játszódó moziban két lökött figurának kell összefognia, hogy együtt derítsék ki, mi áll az öngyilkos pornósztár ügyének hátterében. Mindez klasszikus shane-i köntösbe burkolva: laza dumák, kitűnő dinamika a két főszereplő között (Russell Crowe és Ryan Gosling párosa már most aranyat ér, ennyiből). Ez az új tv-spot sok újat nem mutat, de igazán jópofa: a két balfék detektív éppen az elérhetőségüket igyekszik megadni a nézőnek. Május 26 nem jöhet elég gyorsan. https://www.youtube.com/watch?time_continue=36&v=sQp9RIn1bZU

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.