Hirdetés

Rendes fickók - Pofátlanul szórakoztató az új előzetes (Frissítve)

|

Hirdetés

Azt hiszem már most bátran kijelenthető, hogy idén nem lesz coolabb mozi a Rendes fickóknál, amit már meg se próbálnak eladni azzal, hogy a "Vasember 3" rendezőjétől. Shane Black szerencsére visszatért azokhoz a haver párosításokhoz, amelynek továbbra is ő a koronázatlan királya és simán odaállítható az író rendező Riggs_Murtaugh párosa mellé. A Rendes fickók a 70-es években játszódik, ahol a Russel Crowe-Ryan Gosling párosnak kell társulnia egy eltűnt lány és egy halott pornósztár kapcsán. A tökös behajtó (Crowe), valamint a pipogya magándetektív (Gosling) pedig cseberből vederbe esik, pláne amikor a Matt Bomer alakította bérgyilkossal is szembekerülnek. Black úgy fest, még mindig nagyon érti a csíziót, ha bromanceről van szó, Gosling pedig előszeretettel számol le cool image-ével, Boomertől pedig eddig távol álltak eddig az ilyen szerepek, de az Igaz szívvel után nem csodálom, hogy szépfiú szerepeken túl mást is rá mernek bízni. A filmben még feltűnik Kim Basinger és a rendező a Vasember 3-ból hozta magával a kis lurkó Ty Simkinst is. A Rendes fickók május 20.-ától bizonyítják, hogy mennyire rendesek, szóval két képregényfeldolgozás között kifejezetten üdítő is lehet. Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=6SjMeB6O7GU&feature=youtu.be Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=GQR5zsLHbYw

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.