Hirdetés

Rendes fickók - Ryan Gosling és Russell Crowe párterápiája

|

Hirdetés

Hihetetlenül stílusosnak és szellemesnek ígérkezik Shane Black krimi-vígjátéka, a Rendes fickók (The Nice Guys), amely olyan meglepetése lehet 2016-nak, mint amilyen a Kingsman (vagy e sorok írója szerint Az U.N.C.L.E. embere is) volt a tavalyi évnek. A két főszereplő, Russell Crowe és Ryan Gosling karakterei között a trailerek alapján láthatóan megvan az összhang, viszont a valóságban úgy tűnik ez már kevésbé van így. A két színész ezért egy vicces párterápiával próbálkozik, hogy oldják a kettejük között lappangó feszkót. Mondanunk sem kell, hogy a feliratos videó egyetlen másodpercét sem kell komolyan venni: https://www.youtube.com/watch?v=bT_iHsbFSA4&feature=youtu.be A Rendes fickók május 26-án kerül a hazai mozikba, a mellékszerepekben Matt Bomer, Kim Basdinger és Ty Simpkins.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.