Hirdetés

Rendező már van, a főszereplőt még keresik A tetovált lány folytatásához

|

Egy biztos: Oscar-jelölés ide vagy oda, nem Rooney Mara lesz Lisbeth Salander az új részben.

Hirdetés

Most már hivatalos: Fede Alvarez (Vaksötét, Gonosz halott) rendezi A tetovált lány folytatását. A casting pedig javában zajlik, miután már világos, hogy Daniel Craig (Mikael Blomkvist) és Rooney Mara (Lisbeth Salander) nem vesz részt a következő Millennium-filmben - pedig utóbbi még egy Oscar-jelölést is bezsebelt a szerepért annak idején.

Hirdetés

Persze az is igaz, hogy a történet közel sem onnan fog folytatódni, ahol A tetovált lány története abbamaradt. Stieg Larsson sajnos elhunyt, mielőtt befejezhette volna a kilenc részesre tervezett könyvsorozatát, és csak három rész került fel belőle a könyvesboltok polcaira. David Lagercrantz 2015-ben megírta a negyedik részt Ami nem öl meg (angolul The Girl in the Spider's Web) címmel, és a Fede Alvarez-féle film a két eredeti, Larsson-féle folytatást kihagyva rögtön ezt a könyvet dolgozza fel. Az eredeti svéd filmfeldolgozás ez egész Larsson-trilógiát adaptálta (ott Noomi Rapace alakította Salandert) -  talán ez is lehet az oka annak, hogy a gyártó Sony Pictures nem akar egy újabb remake-kel vacakolni, és inkább egy "szűz" történethez nyúl hozzá?

 

Jelen állás szerint több színésznőt is esélyesnek tartanak rá, hogy átvegye Rooney Mara helyét, és magára öltse az antiszociális hacker, Lisbeth Salander szerepét. A hírek szerint Natalie Portman és Scarlett Johansson egyaránt felmerült, mint lehetséges főszereplő. Külön érdekesség, hogy utóbbi annak idején már egyszer versenyben volt Lisbeth szerepéért, csak ugye ezt végül Rooney Mara kapta meg - sőt, Johansson kifejezetten David Fincher miatt érdeklődött a projekt iránt. Azt azonban még nem tudni, hogy most, mikor Fincher már nincs a képben, vajon még mindig vállalná-e.

Amennyiben pedig sikerül időben leszerződtetni a főszereplőket, az Ami nem öl meg 2018. október 5-én kerülhet a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.