Hirdetés

Rendező nélkül marad A majmok bolygója: Lázadás folytatása?

|

A Dawn of the Planet of the Apes A majmok bolygója: Lázadás egyenes ágú folytatásának tekinthető, de könnyen megeshet, hogy az első rész készítője nem csücsül tovább a rendezői székben.

Hirdetés

Felröppent a pletyka, hogy Rupert Wyatt direktor úr A majmok bolygója: Lázadás elképesztő sikere ellenére (93 milliós büdzséből majd 500-at varázsolt) is otthagyja a projektet. Bár a megjelenési dátumig (2014. május 23.) több, mint 18 hónap van hátra, a Deadline jelentése szerint Wyatt az miatt szeretne távozni a film éléről, amiatt Gary Ross is úgy döntött, hogy hanyagolja Az éhezők viadalának folytatását: a stúdió korlátozásai miatt. Wyatt állítólag jelezte a 20th Century Fox felé, hogy keveseli a forgatásra és utómunkálatokra szánt időt, de a Fox hallani sem akar az időkorlát kitolásáról és ragaszkodik a 2014. május 23-ra tervezett időponthoz. Wyatt kétségkívül fontos eleme volt A majmok bolygója: Lázadás sikerének, ezért veszélybe kerülhet a franchise sikere, ha távozik. Mindenesetre ha úgy alakul, hogy a rendező távozik a projekttől, akkor a stúdiónak gyorsan kell lépnie és új tehetséget keresni, hogy még időben letudja forgatni azt a folytatást. A 20th Century Fox egyébként rendkívül elégedett a forgatókönyvvel, amelyet az Amanda Silver - Rick Jaffa (A bestia, Szemet szemért) páros szerzett. További fejleményekkel hamarosan jelentkezünk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.