Hirdetés

Rendező nélkül maradt a The Wolverine

|

Remek pontszámmal jutalmaztuk Darren Aronofsky legutóbbi Oscar-díjas filmjét, a Fekete hattyút, de Farkas Ázsiában játszódó kalandjai mögül sajnálatos módon kihátrált.

Hirdetés

Darren Aronofsky pofon egyszerű indokok miatt lépett le a projekttől: a forgatás miatt hosszú ideig távol kellene lennie a már így is darabokra széteső családjától, és ezt nem volt hajlandó vállalni, inkább az otthoniakat választotta. A 20th Century Fox legnagyobb támogatásáról biztosította a tehetséges rendezőt, bár sajnálják távozását, ez nem fog kihatni későbbi közös együttműködéseikre. Hugh Jackman alapvetően továbbra is a főszereplő, a kiadó pedig új direktor után néz, olyan felé nyit, aki azért ért is valamicskét a szakmához. Valószínűsíthetően az április forgatás sem terv szerint indul.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.