Hirdetés

Rendező nélkül maradt a Z világháború 2

|

Hirdetés

A történelem megismétli önmagát, avagy a nehezen összejött Z világháború után a folytatás esetében is felbukkantak a problémák: már minden le volt vajazva, hogy a Z világháború 2 forgatása elkezdődhessen nyáron, mikor a rendezői székben csücsülő Juan Antonio Bayona hirtelen búcsút intett a projektnek, ugyanis elhúzódnak a Szólít a szörny (A Monster Calls) című filmjének munkálatai. A Paramount Pictures így kénytelen új rendező után nézni, hiszen azt szeretnék, hogy 2017. június 9-én megjelenjen a folytatás, amelynek forgatókönyvét eredetileg Steven Knight írta, majd Dennis Kelly újraírta. A főszerepet természetesen ismét Brad Pitt játssza el, aki egyben a Z világháború 2 producere is. Kíváncsian várjuk, hogy kit sikerül találnia a stúdiónak Bayona helyére. Egy biztos: nem Marc Forster lesz az.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.