Hirdetés

Rendező nélkül maradt a Flash-mozifilm

|

Szegény Flash-t még az ág is húzza, avagy a mozi körül ismét gondok akadtak: most a rendező lépett le.

Hirdetés

Nemrég adtunk arról hírt, hogy elkezdődött az Ezra Miller főszereplésével készülő Flash mozifilm castingja, amelyben több, a sorozatban is látott karakterhez keresnek színészeket. Míg azonban a DC filmes univerzumának többi alkotása gördülékenyen megy - a színvonal pedig még elválik - és olyan rutinos emberek ülnek a rendezői székben, mint az Öngyilkos Osztagot dirigáló David Ayer, a Wonder Woman-filmet rendező Patty Jenkins, valamint az Aguaman-moziért felelős James Wan, addig a Flash-körül úgy fest valami nagyon nincs rendben.

Hirdetés

Már Ezra Miller megválasztása is kiborította a rajongókat és a sorozatban a karaktert alakító Grant Gustint kívánták a szerepben viszont látni (Gustin egyébként kollégája védelmére kelt), addig a Warner suttyomban, fű alatt közölte, hogy a filmet Seth Grahame-Smith fogja dirigálni, akinek ez lenne az első mozifilmes rendezése. Pontosabban lett volna, ugyanis a legfrissebb értesülések szerint Grahame-Smith elhagyta a fedélzetet a szokásos "kreatív nézetkülönbségekre" hivatkozva. 

A Warner eredetileg a Jump Street mozikért felelős Phil Lord és Chris Miller párost szerette volna a projekt élére, akik írtak is egy kezdetleges scriptet, de végül inkább aláírtak a különálló Han Solo mozira. Az eddig mindössze két sorozatepizódot dirigáló Grahame-Smith lépett a helyükbe, aki a forgatókönyvet is átdolgozta és korábban olyan filmek szövegéért felelt, mint az Éjsötét árnyék, az Abraham Lincoln: A vámpírvadász, a nálunk már a mozikat elkerülő Büszkeség és balítélet... meg a zombik, vagy a jövőre érkező The LEGO Batman movie. Nagy valószínűséggel végül belátták, hogy rendezőnek valaki tapasztaltabb kell a Flash levezénylésére, de eddig nem tudni róla, hogy a forgatókönyvvel bármi bajuk lenne, viszont csodálkoznánk, ha az nem kerülne újabb átírásra. Mindenesetre a Warnernek még bőven van ideje rendezőt találni, hiszen Flash bemutatója 2018, március 3.-án esedékes és Miller is most ismerkedik a Skarlát Gyorshajtó szerepével, hiszen éppen Zack Snyderrel forgatja a jövő novemberben érkező Igazság Ligájának az első részét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.