Hirdetés

Rendezői gondok a Halálos Iramban 8 háza táján

|

Hirdetés

A Universal nem panaszkodhat az idei termésére. Nem elég, hogy a Jurassic World miatt megnyerték a versenyt a többi stúdióval szemben, de volt még azon kivűl egy Tökéletes hang 2, és persze a Halálos Iramban 7, ami az örök ranglista 5. helyére lépett fel az 1,51 milliárdos bevételével világszerte. James Wan Justin Lint váltotta, aki négy F&F film után hagyta ott a szériát. Wan tavaly megoldotta a lehetetlent, a tragédia ellenére sikerült egy kerek egész filmet összehoznia, ami a sorozat legsikeresebb része lett. (Igaz, azért ebben sok minden közrejátszott, de most hagyjuk...). Most azonban bajban vannak a Universalnál, mert Wan visszatér horrort dirigálni (The Conjuring 2), kapitány nélkül hagyva a hajót. Viszont senki nem esett kétségbe, a stúdió megkereste Lint egy esetleges visszatéréssel kapcsolatban, de ő épp nagyon elfoglalt (Star Trek Beyond). Szóval, a helyzet az, hogy jelenleg épp nincs rendezője a filmnek, a 2017-es áprilisi premier ellenére. Próbálkoztak megint Wannál, hogy majd jól meggyőzik (állítólag szemtelenül nagy összeggel), de ő már elkötelezte magát és még határozottabb nemet mondott. Ez a hirtelen visszalépés már alapból furcsa volt, mert pletykálgatták, hogy Vin Diesellel nem jöttek ki annyira jól, és mivel ő az egyik producer komolyabban beleszólhat a dolgokba.

Források állítják, hogy Diesel különösen nehéz eset volt. Producerként az akció jelenetek legkisebb részletét is megkérdőjelezte, ezzel sokszor feltartva az egész produkciót. Arról is elhíresült, hogy néha késő estig húzódó megbeszéléseket tartott a készítőkkel, hogy minél kényelmesebb legyen számára a karakter és a dialógok.
Ugyan Dieselnek nincs vétó joga a rendező személyével kapcsolatban, de az ő véleménye is igen fontos szempont. Sőt, már volt róla szó, hogy ő maga rendezne egy részt, de a Universal szerint egyelőre Diesel nem érdekelt a dologban. A stúdió kicsit azért tart tőle, ezért szeretnék minél hamarabb megtalálni a rendezőt. Lehetőségként merült még fel Jaume Collett-Serra (Non-stop), viszont ő sem szabad már. Most aztán teljesen szabad a pálya, lehet találgatni. Kinek kéne rendeznie szerintetek a nyolcadik (talán kilencedik) részt? Tapasztaltabb akció rendezőnek vagy egy újoncnak a műfajban, mint James Wan volt?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.