Hirdetés

Rendezőket kapott Ryan Gosling és A marsi írójának készülő sci-fije

|

A Pókember: Irány a Pókverzum! producerei vezénylik majd a film munkálatait.

Hirdetés

Az MGM stúdiója nem egy, hanem rögtön két rendezőt is igazolt Andy Weir készülő regényének a filmadaptációjához, amiben Ryan Gosling alakítja az űrhajós főhőst. Weir előző könyvéből, A marsiból már készült egy feldolgozás, az itthon Mentőexpedíció címen futó filmet többek között 7 Oscarra is jelölték.

Hirdetés

A jelenleg még cím nélküli, Project Hail Mary munkanéven futó sci-fi regény adaptációját az a Phil Lord és Christopher Miller fogja rendezni, akik korábban többek között a Pókember: Irány a Pókverzum! producereiként értek el komoly sikereket. Arra is fény derült, hogy a két Oscar-díjas, rendkívül aktív hollywoodi filmes, Amy Pascal producerként segíti majd a készülő projekt munkálatait, hasonlóan ahhoz az Aditya Soodhoz, aki már a Mentőexpedíció produceri feladataiból is kivette a részét korábban.

A készülő regényről és annak adaptációjáról egyelőre nem sokat tudunk azon kívül, hogy egy magányos asztronauta drámája lesz Ryan Gosling vezényletével. Az MGM egy friss közleményben kifejezte örömét és izgatottságát, amiért gyakorlatilag egy álomcsapatot sikerült összehozniuk a projekthez, akik remekül tudnak zsonglőrködni az akció, dráma és humor hármasával. A még cím nélküli regény megjelenését 2021 tavaszára tervezik, a filmadaptáció érkeztéről azonban egyelőre nincsen hivatalos információ.

Nektek hogy tetszett Weir előző regényének megfilmesítése, a Mentőexpedíció? Várjátok az újabb űrbéli kalandot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.