Hirdetés

Rendezőkre talált a 48 óra remake

|

A stúdió egy viszonylag kezdő párosra bízta a legendás zsarufilm remake-jét.

Hirdetés

A Paramount Pictures már nagy erőkkel dolgozik a legendás 48 óra remake-jén, és ehhez most szerzett nem egy, hanem rögtön két rendezőt. A nagyjátékfilmek világában viszonylag kezdőnek számító Benny és Josh Safdiet leginkább az idén megjelent Jólétről ismerheti a közönség.

Hirdetés

Josh Safdie nemcsak rendezi, de írni is fogja a filmet Ronald Bronstein és Jerrod Carmichael-lel (Rossz szomszédság) együtt.

Az eredeti mozi 1982-ben jelent meg Walter Hill rendezésében, ami többek között Eddie Murphy debütálásáról is híres. A film - mely egyébként a 'buddy cop' zsáner egyik beindítójának is számított - olyan népszerűvé vált, hogy 8 évvel később kijött második része, a Megint 48 óra. Itt is Hill ült a rendezői székben, és ismét Nick Nolte és Eddie Murphy voltak a főszereplők.

Arról egyelőre még nem érkezett hír, hogy a két zsarut kik fogják alakítani. Ti kiket látnátok szívesen Nolte és Murphy helyére?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.