Hirdetés

Rendezőre talált a Godzilla 2

|

Nem Gareth Edwards fogja rendezni a Godzilla folytatását.

Hirdetés

Miután felbérelték, hogy vezesse a "Godzilla univerzum" írói szobáját, Michael Dougherty-t (Krampusz) most a szörnyfilm franchise következő részének rendezésével is megbízták. Már akkoriban pletykálni kezdték, mikor Dougherty-t és írótársát, Zach Shields-et felbérelték a folytatás írására, hogy előbbi lehet a film rendezője is. A Legendary végre valóban döntésre jutott és megbízták a rendezőt a Godzilla 2 dirigálásával.

Hirdetés

2015. októberében a Legendary és a Warner Bros. közösen bejelentették, hogy az összes jövőben érkező King Kong és Godzilla filmet a Legendary készíti és a Warner Bros. forgalmazza. Az első ilyen alkotás az idén márciusban érkező Kong: Koponya-sziget lesz. Ami Godzillát illeti, a filmeket korábban a Universal forgalmazta, de a tervezett szörny univerzum érdekében a Legendary ezeket a jogokat is a Warner-ral osztja már meg.

A "Godzilla 2" 2019. március 22-re van kitűzve, amelyet 2020. május 29-én a "Godzilla vs. Kong" követ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.