Hirdetés

Rendezőt és sztorit kapott Dwayne Johnson Herkulese

|

Már korábban értesültünk róla, hogy Dwayne Johnson bújhat Herkules bőrébe, azonban azt csak pletykaszinten említettük, hogy ki rendezhetné a filmet. Most minden letisztázódott!

Hirdetés

A szikla újabb főszerepet kapott, méghozzá nem is akármilyent, hiszen ő alakíthatja Herkulest, Zeusz fiát. A filmet a Paramount adja majd ki és a rendező nem más lesz, mint az X-Men 3 direktora, Brett Ratner. A stúdió ma erősítette meg az idáig elhangzott információkat, tehát biztosra vehetjük, hogy nem Kevin Sorbo, hanem Dwayne Johnson keménykedhet Herkulesként. A történet a Radical Publishing képregényén alapul majd és a sztori a következő lesz: "Több száz évvel ezelőtt egy meggyötört férfi rótta az utakat, aki nem volt se isten, se ember. Herkules hívták, Zeusz fia volt, aki ettől amióta csak az eszét tudja, szenvedett. Miután elvesztette családját, hátat fordított az isteneknek és kizárólag a véres csaták nyújthattak számára némi vígaszt. Az évek során találkozott hat hozzá hasonló harcossal, akik soha nem kérdezték egymást hogy kiért harcolnak vagy hova tartanak, csak a fizetség számított. Hírüket véve Trákia királya felbéreli őket, hogy képezzék ki embereit a világ legerősebb hadseregévé. Herkules akkor jön rá, hogy mit cselekedett, mikor látja a király embereit ártatlanokat mészárolni és mélyen a lelkében valami olyan mozdul meg, amit a családja elvesztése óta nem érzett és megpróbálja jóvátenni bűneit bármi áron... A filmet elméletileg 2013 elején kezdik forgatni, 2014-ben jelenhet meg, a címe pedig Hercules: The Thracian Wars lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.